de organisatie

Het HelenaHuis is open op tijden zoals zijn weergegeven op deze website. Bij binnenkomst  kunt u tassen,  kleding opbergen in de aanwezige kluis . U ontvangt bij betaling van de entree een munt waarvoor u een kop koffie/thee kunt bestellen.

 

Het HelenaHuis heeft drie lagen nl. de begane grond  een eerste en een tweede etage.

De etages zijn indien nodig te bereiken met een stoeltjes lift en op de etage is een rollator aanwezig. U kunt het Huis individueel zelfstandig of in groepsverband( eventueel met rondleiding )bezoeken. Met uw telefoon of tablet kunt door gebruik te maken van aanwezige QR-codes luisteren naar de prachtige en boeiende verhalen.  Daarnaast zijn een aantal mooie films te bekijken. Het Huis wordt door vaste krachten, bijgestaan door vrijwilligers, gerund.

 

Aaltense Kunstenaars verzorgen met hun werk de eerste etage. Zij hebben op deze wijze een eigen platform gekregen. Zij komen volgens een rooster aan hun beurt. Via deze site en ander media wordt hun aanwezigheid en werk bekend gemaakt.

 

Via  website, flyers, posters en plaatselijke media proberen we het HelenaHuis te promoten.

De eigenaar van het HelenaHuis is dhr. H. Heijnen. Henk verzorgt de tweede etage over Piet te Lintum.

 

 

© 2022 Alle rechten voorbehouden
VOLG ONS OP FACEBOOK abonneer op onze nieuwsbrief klik hier HelenaHuis | Landstraat 11 | 7121 CM Aalten contact@helenahuis.nl | telefoonnummer 06-34464392 KvK 83302786 | Vestigingsnummer 000049478362 Openingstijden Bereikbaarheid Auto - Het HelenaHuis is gelegen midden in het centrum van Aalten. Voor de deur kunt u wel iemand afzetten maar er is weinig parkeerruimte. Grotere parkeerplaatsen zijn bij Albert Heijn op De Hoven of bij de Action op Lage Blik. Het HelenaHuis is vanaf beide parkeerplaatsen slecht enkele minuten lopen. Trein - Vanaf Station Aalten loopt u in ca. 5 minuten naar ons pand aan de Landstraat. Toegankelijkheid Het HelenaHuis is goed toegankelijk voor mindervaliden. De begane grond is gelijkvloers. Er is een traplift naar de eerste en tweede etage. In het dorp zijn verschillende invalideparkeerplaatsen.

© 2022 Alle rechten voorbehouden

VOLG ONS

OP FACEBOOK

HelenaHuis | Landstraat 11 | 7121 CM  Aalten

contact@helenahuis.nl | telefoonnummer  06-34464392

 

KvK 83302786 | Vestigingsnummer 000049478362

Bereikbaarheid

Auto - Het HelenaHuis is gelegen midden in het centrum van Aalten. Voor de deur kunt u wel iemand afzetten maar er is weinig parkeerruimte. Grotere parkeerplaatsen zijn bij Albert Heijn op De Hoven of bij de Action op Lage Blik. Het HelenaHuis is vanaf beide parkeerplaatsen slecht enkele minuten lopen.

Trein - Vanaf Station Aalten loopt u in ca. 5 minuten naar ons pand aan de Landstraat.

 

Toegankelijkheid

Het HelenaHuis is goed toegankelijk voor mindervaliden. De begane grond is gelijkvloers. Er is een traplift naar de eerste en tweede etage. In het dorp zijn verschillende invalideparkeerplaatsen.

Powerful and effective

cooperation lasting for years