GROEPEN Samen met collega’s, vrienden of familie naar het HelenaHuis. Kom je met maximaal 15 personen dan kunt u een groepsbezoek reserveren zonder arrangement. U kunt dan op eigen gelegenheid en tempo kunst en verhalen bekijken en beluisteren; met behulp van telefoon en/of tablet kunnen de QR codes worden beluisterd. Aantal: maximaal 15personen Entree prijs € 5,00 p.p. incl. koffie en koek. Kinderen tot 12 jaar gratis U kunt ook voor een groepsbezoek inclusief arrangement kiezen. Dat houdt in dat u naast het bezoek aan het HelenaHuis o.a. ook een bezoek zou kunnen brengen aan de Helenakerk. Zij zijn nauw met elkaar verbonden. Dit is altijd met een gids. Daarnaast wordt bijvoorbeeld een kaasplank aangeboden. Aantal: max. 15 personen. Entreeprijs zoals hierboven is genoemd. Vervolgens kunnen wij in overleg ook voor maatwerk zorgen. € 12,50 p.p. incl. kaasplankje. Kinderen tot 12 jaar gratis.
© 2022 Alle rechten voorbehouden
VOLG ONS OP FACEBOOK abonneer op onze nieuwsbrief klik hier HelenaHuis | Landstraat 11 | 7121 CM Aalten contact@helenahuis.nl | telefoonnummer 06-34464392 KvK 83302786 | Vestigingsnummer 000049478362 Openingstijden Bereikbaarheid Auto - Het HelenaHuis is gelegen midden in het centrum van Aalten. Voor de deur kunt u wel iemand afzetten maar er is weinig parkeerruimte. Grotere parkeerplaatsen zijn bij Albert Heijn op De Hoven of bij de Action op Lage Blik. Het HelenaHuis is vanaf beide parkeerplaatsen slecht enkele minuten lopen. Trein - Vanaf Station Aalten loopt u in ca. 5 minuten naar ons pand aan de Landstraat. Toegankelijkheid Het HelenaHuis is goed toegankelijk voor mindervaliden. De begane grond is gelijkvloers. Er is een traplift naar de eerste en tweede etage. In het dorp zijn verschillende invalideparkeerplaatsen.

GROEPEN

Samen met collega’s, vrienden of familie naar het HelenaHuis. Kom je met maximaal 15 personen dan kunt u een groepsbezoek reserveren zonder arrangement.

U kunt dan op eigen gelegenheid en tempo kunst en verhalen bekijken en beluisteren; met behulp van telefoon en/of tablet kunnen de QR codes worden beluisterd.

Aantal: maximaal 15personen

Entree prijs € 5,00 p.p. incl. koffie en koek. Kinderen tot 12 jaar gratis

 

U kunt ook voor een groepsbezoek inclusief arrangement kiezen.

Dat houdt in dat u naast het bezoek aan het HelenaHuis o.a. ook een bezoek zou kunnen brengen aan de Helenakerk. Zij zijn nauw met elkaar verbonden. Dit is altijd met een gids. Daarnaast wordt bijvoorbeeld een kaasplank aangeboden.

Aantal: max. 15 personen.

Entreeprijs zoals hierboven is genoemd. Vervolgens kunnen wij in overleg ook voor maatwerk zorgen. € 12,50 p.p. incl. kaasplankje. Kinderen tot 12 jaar gratis.

 

 

© 2022 Alle rechten voorbehouden

VOLG ONS

OP FACEBOOK

HelenaHuis | Landstraat 11 | 7121 CM  Aalten

contact@helenahuis.nl | telefoonnummer  06-34464392

 

KvK 83302786 | Vestigingsnummer 000049478362

Bereikbaarheid

Auto - Het HelenaHuis is gelegen midden in het centrum van Aalten. Voor de deur kunt u wel iemand afzetten maar er is weinig parkeerruimte. Grotere parkeerplaatsen zijn bij Albert Heijn op De Hoven of bij de Action op Lage Blik. Het HelenaHuis is vanaf beide parkeerplaatsen slecht enkele minuten lopen.

Trein - Vanaf Station Aalten loopt u in ca. 5 minuten naar ons pand aan de Landstraat.

 

Toegankelijkheid

Het HelenaHuis is goed toegankelijk voor mindervaliden. De begane grond is gelijkvloers. Er is een traplift naar de eerste en tweede etage. In het dorp zijn verschillende invalideparkeerplaatsen.

Powerful and effective

cooperation lasting for years