nu te zien In het HelenaHuis hebben we 3 permanente en wisselende exposities ingericht. Op de begane grond vertellen we alles over de grafkelder in de Helnakerk, over Helena en haar geschiedenis in Aalten en ver daarbuiten. De eerste verdieping is ingericht met het werk van Aaltense kunstenaars. Deze wisselt elke 3 maanden. Piet te Lintum heeft de tweede verdieping bezet met zijn prachtige werken geïnspireerd door de Achterhoek en haar bewoners.
© 2022 Alle rechten voorbehouden
VOLG ONS OP FACEBOOK abonneer op onze nieuwsbrief klik hier HelenaHuis | Landstraat 11 | 7121 CM Aalten contact@helenahuis.nl | telefoonnummer 06-34464392 KvK 83302786 | Vestigingsnummer 000049478362 Openingstijden Bereikbaarheid Auto - Het HelenaHuis is gelegen midden in het centrum van Aalten. Voor de deur kunt u wel iemand afzetten maar er is weinig parkeerruimte. Grotere parkeerplaatsen zijn bij Albert Heijn op De Hoven of bij de Action op Lage Blik. Het HelenaHuis is vanaf beide parkeerplaatsen slecht enkele minuten lopen. Trein - Vanaf Station Aalten loopt u in ca. 5 minuten naar ons pand aan de Landstraat. Toegankelijkheid Het HelenaHuis is goed toegankelijk voor mindervaliden. De begane grond is gelijkvloers. Er is een traplift naar de eerste en tweede etage. In het dorp zijn verschillende invalideparkeerplaatsen.

nu te zien

In het HelenaHuis hebben we 3 permanente en wisselende exposities ingericht.

 

Op de begane grond vertellen we alles over de grafkelder in de Helnakerk, over Helena en haar geschiedenis in Aalten en ver daarbuiten. De eerste verdieping is ingericht met het werk van Aaltense kunstenaars. Deze wisselt elke 3 maanden. Piet te Lintum heeft de tweede verdieping bezet met zijn prachtige werken geïnspireerd door de Achterhoek en haar bewoners.

© 2022 Alle rechten voorbehouden

VOLG ONS

OP FACEBOOK

HelenaHuis | Landstraat 11 | 7121 CM  Aalten

contact@helenahuis.nl | telefoonnummer  06-34464392

 

KvK 83302786 | Vestigingsnummer 000049478362

Bereikbaarheid

Auto - Het HelenaHuis is gelegen midden in het centrum van Aalten. Voor de deur kunt u wel iemand afzetten maar er is weinig parkeerruimte. Grotere parkeerplaatsen zijn bij Albert Heijn op De Hoven of bij de Action op Lage Blik. Het HelenaHuis is vanaf beide parkeerplaatsen slecht enkele minuten lopen.

Trein - Vanaf Station Aalten loopt u in ca. 5 minuten naar ons pand aan de Landstraat.

 

Toegankelijkheid

Het HelenaHuis is goed toegankelijk voor mindervaliden. De begane grond is gelijkvloers. Er is een traplift naar de eerste en tweede etage. In het dorp zijn verschillende invalideparkeerplaatsen.

Powerful and effective

cooperation lasting for years