Contactformulier verzenden

Fout opgetreden, probeer opnieuw

Bericht ontvangen

contactFORMULIER vrijwilliger

Een enthousiaste groep vrijwilligers is werkzaam bij het HelenaHuis. Wat er te doen is, is heel divers, de verdeling van taken en uren gaat in goed onderling overleg. Er zijn functies voor expositie-inrichting, administratie, horeca en ontvangst van gasten.

 

Wilt u ook een bijdrage leveren aan deze gezellige ontmoetingsplaats, dan komen we graag met u in contact.  In een verkennend gesprek praten we over wat we voor elkaar kunnen betekenen. U moet in ieder geval graag in een team willen werken, op een ontspannen manier met onze gasten omgaan en zo een positieve bijdrage leveren aan hun bezoek aan het HelenaHuis.

 

Als vrijwilliger heeft u altijd gratis toegang tot de exposities en het avondprogramma. Is dit iets voor u, laat dan hier uw gegevens achter. We nemen dan contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

© 2022 Alle rechten voorbehouden
VOLG ONS OP FACEBOOK abonneer op onze nieuwsbrief klik hier HelenaHuis | Landstraat 11 | 7121 CM Aalten contact@helenahuis.nl | telefoonnummer 06-34464392 KvK 83302786 | Vestigingsnummer 000049478362 Openingstijden Bereikbaarheid Auto - Het HelenaHuis is gelegen midden in het centrum van Aalten. Voor de deur kunt u wel iemand afzetten maar er is weinig parkeerruimte. Grotere parkeerplaatsen zijn bij Albert Heijn op De Hoven of bij de Action op Lage Blik. Het HelenaHuis is vanaf beide parkeerplaatsen slecht enkele minuten lopen. Trein - Vanaf Station Aalten loopt u in ca. 5 minuten naar ons pand aan de Landstraat. Toegankelijkheid Het HelenaHuis is goed toegankelijk voor mindervaliden. De begane grond is gelijkvloers. Er is een traplift naar de eerste en tweede etage. In het dorp zijn verschillende invalideparkeerplaatsen.

© 2022 Alle rechten voorbehouden

VOLG ONS

OP FACEBOOK

HelenaHuis | Landstraat 11 | 7121 CM  Aalten

contact@helenahuis.nl | telefoonnummer  06-34464392

 

KvK 83302786 | Vestigingsnummer 000049478362

Bereikbaarheid

Auto - Het HelenaHuis is gelegen midden in het centrum van Aalten. Voor de deur kunt u wel iemand afzetten maar er is weinig parkeerruimte. Grotere parkeerplaatsen zijn bij Albert Heijn op De Hoven of bij de Action op Lage Blik. Het HelenaHuis is vanaf beide parkeerplaatsen slecht enkele minuten lopen.

Trein - Vanaf Station Aalten loopt u in ca. 5 minuten naar ons pand aan de Landstraat.

 

Toegankelijkheid

Het HelenaHuis is goed toegankelijk voor mindervaliden. De begane grond is gelijkvloers. Er is een traplift naar de eerste en tweede etage. In het dorp zijn verschillende invalideparkeerplaatsen.