Contactformulier verzenden

Fout opgetreden, probeer opnieuw

Bericht ontvangen

contactFORMULIER zaalverhuur

Het HelenaHuis is buiten de openingstijden af te huren voor een besloten gezelschap, zakelijke bijeenkomst, presentatie of een feestje. De ruimtes zijn sfeervol ingericht, u heeft de beschikking over een beamer en scherm, er is Wifi, lekkere koffie en wisselend gebak. De keuken is vrij klein, er is geen mogelijkheid voor het warm maken van gerechten. Voor uitgebreidere catering maken we gebruik van verschillende horecacollega’s in Aalten, uiteraard kunnen we dit ook inkopen bij een bedrijf van uw voorkeur.

 

Onze horecavergunning biedt ruimte op elke dag van de week tot 02:00 uur.

Als u middels onderstaand contactformulier uw gegevens invult, nemen wij graag contact met u op om uw wensen te bespreken, over de mogelijkheden en een begroting.

© 2022 Alle rechten voorbehouden
VOLG ONS OP FACEBOOK abonneer op onze nieuwsbrief klik hier HelenaHuis | Landstraat 11 | 7121 CM Aalten contact@helenahuis.nl | telefoonnummer 06-34464392 KvK 83302786 | Vestigingsnummer 000049478362 Openingstijden Bereikbaarheid Auto - Het HelenaHuis is gelegen midden in het centrum van Aalten. Voor de deur kunt u wel iemand afzetten maar er is weinig parkeerruimte. Grotere parkeerplaatsen zijn bij Albert Heijn op De Hoven of bij de Action op Lage Blik. Het HelenaHuis is vanaf beide parkeerplaatsen slecht enkele minuten lopen. Trein - Vanaf Station Aalten loopt u in ca. 5 minuten naar ons pand aan de Landstraat. Toegankelijkheid Het HelenaHuis is goed toegankelijk voor mindervaliden. De begane grond is gelijkvloers. Er is een traplift naar de eerste en tweede etage. In het dorp zijn verschillende invalideparkeerplaatsen.

© 2022 Alle rechten voorbehouden

VOLG ONS

OP FACEBOOK

HelenaHuis | Landstraat 11 | 7121 CM  Aalten

contact@helenahuis.nl | telefoonnummer  06-34464392

 

KvK 83302786 | Vestigingsnummer 000049478362

Bereikbaarheid

Auto - Het HelenaHuis is gelegen midden in het centrum van Aalten. Voor de deur kunt u wel iemand afzetten maar er is weinig parkeerruimte. Grotere parkeerplaatsen zijn bij Albert Heijn op De Hoven of bij de Action op Lage Blik. Het HelenaHuis is vanaf beide parkeerplaatsen slecht enkele minuten lopen.

Trein - Vanaf Station Aalten loopt u in ca. 5 minuten naar ons pand aan de Landstraat.

 

Toegankelijkheid

Het HelenaHuis is goed toegankelijk voor mindervaliden. De begane grond is gelijkvloers. Er is een traplift naar de eerste en tweede etage. In het dorp zijn verschillende invalideparkeerplaatsen.